archiv

28. 7. 2010



...dlouhý rozjezd odněkud, kde jsem byl ____ v kalhotech z novin. práce do noci, už je den, jiný den. pak fleš z poláče. panák s hankou a marťasem, další fleš na zemi s rozlitým panákem, příběh by se dal lehce seskládat z fotek, nejen mých. a ten rozjezd. to zjistil sem až včera. byl mi povědomý. mlčky sleduju okolí. všechno je na filmu..

27. 7. 2010


něco, co bylo...

26. 7. 2010


...ještě pár minut a můžem jít Drahulo.

24. 7. 2010

gud najt
http://www.youtube.com/watch?v=i_p-EzfJRIk&videos=HzVkKTAOtlw
celý den jak v peci, chmuříš oči, bez brýlý špatně vidíš, zas jak ocucaný cukrle, máš radost žes někoho potkal a něco udělal. sedět na prdeli je na prd. železná obloha, věším prádlo a stíhačky se prohání, bezvětří, divné dusno před bouřkou. průvan. pak to začlo...

23. 7. 2010


čím víc piv vypiješ, tím větší břuch budeš mít. pak pukneš a vytečou ti střeva na podlahu. v odlesku vyteklých sraček uvidíš odraz svého tupého výrazu. pak se posereš.

22. 7. 2010


VZPOMÍNKA NA NOČNÍ TOKYO! Až bude tma, ukáže cestu. Stačí ji hodít na chodník. Děkuju za pomoc. Mysli na moře, noc, a jízdu po dálnici. Nekonečno! §díky!

20. 7. 2010


ranní soud

18. 7. 2010


dobré ráno,tak jedem?,billa a albert šli nakupovat, váleček všude, prach všude, bitka mezi tučňákama pod vrstvou primalexu, escortŘidič na babičkovu, melone, paní v podprsence se s tím nesere, pan s řepou trůní v jílu-bez plavek-stejně neplaval, mrtvé moře-koupel, je to VANA! I wanna be with you,.. ?
líšeň, hospoda s růžovou paní a vyčáchlým pivem, obchoďák P A N D A s kopou větrníků, světélek a psů, mé dětství v parku s hudební školou kde sedí táta a čte noviny, křídy na chodníku, růže-pak s ulomeným květem, zadní okno auta, poprchává, prší, leje. běh v tom co tryská z kanálu a páchne, šumAfuk. 8, OXI, PETRA? CITRUS, led, kolo s půlkou zadního blatníku-pořád chčije. kouzelné obr. v kouzelné knize, koule se třpytkama, taky už mám. malý slipy-nespím. Den další je taky fajn.. chlad, interspar, citím se dobře i nevyspalej, ztopořeno, fouká vítr, skoro utíkáme s hladem o závod v chladu, míjíme cigoše, byla to dobrota ta majstronka!

hádanka, na kterou neznám/me odpověď

13. 7. 2010


tak už zas, ale jen chvíli. pak se uvidí, jistota žádná,iniciativa velká výsledek v nedohlednu. všechno se motá a pak je děsný horko a potí se mi prdel. nosím sandálky, děs, asi tím vedrem. tři trička za den, jedna-dvě sprchy, když to jde. hektolitry vody, bez tmavých brýlí. Tiskovka o šutrech, přiběhlík ctrlPlusC jak přes kopírák. Je mi to fuk. Markéta má svátek, s úsměvem radost, kafe v tungsramu, pak důchodci o berlích a stříkačka na masaryčce. nuda u dědy, flíčky od mámy, pak postel. Ráno v pět už budou kokrhat kohouti.

9. 7. 2010


masařky, teplo, rozkládající se maso, hniloba a červi, mňamka! všechno nedaleko opravny deštníků, pak pán s bílou hřívou, švihák, hrál a zpíval v Rusalce, trochu mu z toho šiblo asi, pochválil přísedící paní šaty, korále a podkolenky ve stejné barvě, cesta trolejbusem, mrkal na děti v kočárku, celý bus se smál. Jeho kadeřnice byla ukrajinka,.

8. 7. 2010


10_08_2008

23_10_2008

1_12_2008

4_03_2009

6_08_2009

30_08_2009

myslím, že jsem našel svýho dvojníka. nevím kdo to je, ale prej je mi dost podobnej, mám z toho husí k.

6. 7. 2010


hodně žiletek a vody pez pěny. Slunko a nechutný vedro, škubání v osmičce,. je to zpřeházený, ale vo co de. Tak třeba netopýr, je noční pták? dagga puff! zabouchly se dveře a já si říkám, proč se to nelíbí, princezna na hrášku v ikea, mrkvový salát, dvě sklenky vody a sBag sáčky do luxu. Fičí jak z prdele. Crsí voda, ale od někud jinud. Hodiny tikají, ale o hodinu víc a zas ten netopýr.

2. 7. 2010


ak47








mrtvola, slama v hube, zlomena ruka, pohmozdeny zada, fraktura lebky, krvaceni do zaludku






přeju si přebroušený parkety